fbpx

Zakaj k meni na psihoterapijo?

Ker imam znanje, izkušnje in obilo sočutja.

O mojem delu pričajo številne zadovoljne stranke.

Sem zakonska in družinska terapevtka, doktorica znanosti. Vodim terapevtski center Psihoterapija ODNOS.

Imam doktorat in specializacijo iz Zakonske in družinske terapije. Dodatno imam tudi certifikat za Imago terapijo in terapevtsko delo z otroki. Na kongresih sem predstavila več znanstvenih prispevkov. Vključena sem v redno supervizijsko spremljanje terapevtskega dela. Sem članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Imam bogate izkušnje, saj psihoterapijo izvajam že več kot 15 let. V tem času sem izvedla 6.000 ur psihoterapije s posamezniki, pari, otroki in družinami. Vodila sem prek 120 predavanj in delavnic na temo izboljšanja medosebnih odnosov in odnosov v podjetjih. Tekom zadnjih let sem vodila več kot 10 celoletnih terapevtskih skupin za pare in odrasle otroke alkoholikov.

V naše odnose si želim vnašati več razumevanja, povezanosti in sočutnosti. Naša skupna odgovornost je, da se stalno učimo in nadgrajujemo znanja in veščine, ki nam pomagajo, da se imamo bolj radi in da z bolj odprtim srcem sprejemamo druge. Na poti do polnega življenja vam s strokovnim znanjem, srčnostjo in podporo pomagam tudi jaz.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem. Da bomo vsaj malo bolj srečni, bolj mirni, bolje opremljeni za dobre odnose.