fbpx
Postavljanje ciljev

Niste zadovoljni s potekom vašega življenja? Si želite postati bolj zadovoljni sami s sabo? Bi bili radi bolj ciljno usmerjeni?

Če hočete nekaj doseči, morate najprej vedeti kaj si želite doseči. Če ne veste, kam bi šli, boste verjetno prišli nekam, kjer vam mogoče ne bo všeč. Ali veste kaj si želite? Ali poznate vaše sanje, vaše cillje? Imate svoje cilje zapisane?

Če želite narediti stanovanje, potrebujete načrt, kakšni funkciji bo namenjen posamezni prostor? Šele nato boste verjetno izvedli gradnjo, napeljavo inštalacij. Če želite na koncu vašega življenja in pogledati na vašo prehojeno pot in reči, živel sem svoje sanje morate tudi za vaše življenje narediti načrt. Mar ni najbolj pomembno v vašem življenju prav vaše življenje in to, kako ga vodite, kako ga upravljate?

V individualni psihoterapiji in na delavnici Postavljanje ciljev se lahko naučite postavljati svoje cilje, si izdelati vizijo vašega življenja in usmeriti vašo voljo, čas in energijo v to, da jih dosežete. Hodite v smeri življenja, kamor si želite, da se boste z veseljem spominjali vašega življenja.